X
x
جهت سفارش تبليغ در سایت ثامن بلاگ کليک کنيد




▄█ آموزش مسایل جنسی █▄ - پاسخ به سوالات شما در رابطه با بارداری و پیشگیری و نازایی 3






نویسنده : صادقی تاریخ انتشار:11 اردیبهشت 1391

پاسخ به سوالات شما در رابطه با بارداری و پیشگیری و نازایی 3

نظر
سلام آقای خادم.می خواستم ببینم دختر با وجود بکارت باردار میشه یا نه؟

پاسخ
سلام
بله احتمال آن وجود دارد. بدلیل اینکه واژن اسپرم را جذب میکند و خود اسپرم نیز حرکت میکند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام من حدود 1 ماهی هست که عقد کردم و سکس کامل هم داشتم آخرین باری که سکس داشتم حدود 10 روز پیش بود که حدودا 4-5 دفعه اتفاق افتاد ولی هر بار از کاندوم استفاده کردیم و مطمئنم که آب منی داخل واژن نریخته ولی نمیدونم چرا باز استرس دارم آیا جلوگیری با کاندوم مطمئنه ؟؟؟
آیا پس از هر بار نزدیکی کاندوم تعویض بشه بازم احتمال بارداری وجود داره ؟؟

پاسخ
سلام
استفاده از کاندوم نیز همانند دیگر روشهای پیشگری با یک احتمال پیشگیری مینماید. یعنی یک ضریب شکست دارد. با اینکه این احتمال بسیار کم است که با استفاده صحیح از کاندوم باردار شد اما هنوز احتمال آن وجود دارد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام دکتر من چند ماهی میشه که عقد کردم وچون در دوران عقد هستیم با هم توافق کردیم که دخول نداشته باشیم در آخرین نزدیکی که داشتییم حس میکنم منی وارد واژنم شده البته دخول نبوده و مطمئن نیستم که منی وارد شده یا نه.اما میترسم که باردار شده باشم لطفا راهنمایی کنید که بدون پارگی پرده بارداری امکان پذیر هست؟از کجا بفهمم پرده پاره شده ؟راهی برای چک کردن بارداری و جلوگیری از آن هست؟

پاسخ
سلام
چون واژن قدرت جذب اسپرم را دارد حتی اگر بکارت پاره نشده باشد اما منی به داخل واژن نفوذ کرده باشد احتمال بارداری وجود دارد. اگر در 24 ساعت گذشته این اتفاق افتاده میتوانید از روش اورژانسی استفاده کنید اما اگر بیش از یکی دو هفته است میتوانید از تست بارداری توسط ادرار استفاده کنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام مبلاد جان.
من 25 سالمه و نامزد دارم. میخواستم بپرسم آیا ورود آلت تناسلی مرد به دهان زن قبل از انزال میتونه منجر به بارداری بشه؟ نمیدونم چرا از این موضوع انقدر میترسم ولی اطلاعاتم در این مورد خیلی کمه. نامزدم روشهای معاشقه رو خوب بلده و کاملاً میتونه منو ارضا کنه ولی احساس میکنم دوست داره من از طریق دهان ارضاش کنم! ولی ترس من از این موضوع بابت بارداری مانع انجام این کار میشه. اگه ممکنه راهنماییم کنین. از اطلاعات خوبی که تو سایت قرار میدین ممنونم.

پاسخ
سلام
خیر رابطه جنسی دهانی به هیچوجه باعث بارداری نمیشود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام و تشکر تز وبلاگ عالیتون میلاد جان.
من 2 ماهه عقد کردم.پرده از بین رفته.شوهرم شب که باهام نزدیکی کرد و منی از او خارج شد البته بدون کاندوم و روی دستمال ریخت صبحش باز بامن نزدیکی کرد.نگرانم از اینکه اسپرم از نزدیکی شب روی التش مانده باشد و چون نشسته بود صبح که باز نزدیکی کردیم باعث حاملگی شده باشه.آیا امکانش هست؟

پاسخ
سلام
بطور کلی اسپرم تا حدود یک ساعت در بیرون بدن فعال میماند و بعد از آن از بین میرود. در حالیکه همین اسپرم در داخل واژن تا 6-7 ساعت فعال میماند و اگر به لوله فالوپ برسد میتواند حتی تا 7 روز زنده بماند. پس احتمال بارداری وجود ندارد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام خسته نباشید.خواستم بدونم اگه منی توی دست ریخته بشه وبعددستهاروبااب وصابون بشوییم اگه دست به واژن برخوردکنه ایاامکان بارداری وجود داره؟وسوال دومم اینه که من هرزمان که قرص اهن مصرف میکنم ویادرطول روزازشیرولبنیات زیاداستفاده میکنم مدفوعم تیره ومایل به سیاه میشه ایامشکلی دارم؟ببخشیدکه سوال دومم مرتبط باسایت نبود.باتشکرازوبلاگ خیلی خیلی خوبتان

پاسخ
سلام
جواب سوال اول شما منفی است. یعنی اگر دستها بصورت کامل شسته شود دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت. اما جواب سوال شما را بنده نمیدانم. بهتر است از یک متخصص تغذیه سوال شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام علیکم
اگر ممکن است بفرمایید چرا منی در بعضی اقایان خیلی زیاد ودر بعضی خیلی کم است و اگر از 1 قاشق چای خوری کمتر باشد میتواند باردار کننده باشد یا حیر؟؟
ممنون و متشکرم

پاسخ
سلام
اصلی ترین دلیل آن غذاهایی است که مصرف میشود. برخی خوراک به تولید بیشتر اسپرم کمک میکنند. ( در وبلاگ آمده است چه خوراکی ) البته بارداری به میزان منی نیست. زیرا با وجود تنها یک اسپرم فعال بارداری رخ میدهد. یعنی حتی اگر منی کم باشد احتمال بارداری وجود دارد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام خدمت میلاد
مطالب مفیدی دارین یه سوال داشتم که اگه بدون اینکه دخول انجام بشه یا انزال منی مرد به درون آلت یه خانم امکان بارداری هست؟یعنی اگه فقط آلتها با هم تماس پیدا کنه بازم خطر بارداراری هست؟؟؟؟؟؟با تشکر

پاسخ
خیر, بدون اینکه منی داخل واژن ریخته شود امکان بارداری وجود ندارد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام خواستم بدونم آیا دخترانی که پرده شون پاره نشده اگر از پشت نزدیکی کنن احتمال باردار شدن در اونها وجود داره البته وقتی که پریود هستن ؟؟؟؟؟؟با تشکر

پاسخ
سلام
خیر. نزدیکی از پشت به هیچوجه باعث بارداری نمیشود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام.خسته نباشيد.
ميخواستم بدونم باوجود خوردن قرصٍٍٍٍ آياريختن مني در واژن باعث بارداري ميشه؟
واينكه از روز چندم قاعدگي تخمك گذاري به اوج خودش ميرسه وامكان بارداري بيشتره؟اگر به خاطر تاريخ انتخابي براي روز عروسي وتداخلش با عادت ماهيانه از قرص ال دي براي تغيير زمان قاعدگي استفاده كرد ضرري داره؟

پاسخ
سلام
روش جلوگیری از بارداری نیز مانند دیگر روشها دارای یک ضریب شکست است. یعنی با یک احتمال نسبتا قوی از بارداری جلوگیری میکند اما هنوز احتمال بارداری وجود دارد. پس بهتر است حداکثر احتیاط را داشته باشید.
سوال دوم شما:
شما باید 14 روز از فاصله دو قاعدگی خود کم کنید. مثلا اگر شما پریود تقریبا منظم 28 روزه دارید پس روز 14 قاعدگی بیشترین تخمکگذاری را دارید البته دو سه روز از هر طرف روز 14 ام نیز اینگونه است یعنی یک بازه زمانی مشخص میشود و نه یک روز. در این بازه موقعی که دمای بدنتان نیم درجه بالا رفت بدون اینکه دلیلی وجود داشته باشد آن روز بیشترین تخمک گذاری را دارید.
یک راه ساده آن استفاده از یک ترمومتر است و اندازه گیری درجه بدن هر روز پس از بیداری است. این اندازه گیریها را در جایی یادداشت کنید. بدین ترتیب به راحتی میتوانید تغییر درجه بدنتان را پیدا کنید.
البته به زوجهایی که در انتظار بارداری هستند توصیه میشود در این بازه یکروز درمیان نزدیکی داشته باشند.
سوال سوم شما:
خیر ضرری ندارد و اینکار زیاد انجام میشود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
 سلام خدمت میلاد خادم.
می خواستم بدونم چند درصد از روش منقطع استفاده می کنند؟خیلی هستن؟
چطور میشه با احتیاط عمل کرد که با این روش خطری نداشته باشه برای حاملگی؟

پاسخ
 سلام
متاسفانه به علت بی سوادی و عدم آگاهی مردم در مورد روشهای جایگزین بهتر, این روش بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. اما باید بگم این روش خطرناکترین روش جلوگیری است! ضریب شکست این روش از همه روشهای دیگر بالاتر است و درصد بالایی از بارداری های ناخواسته به دلیل استفاده از همین روش است. ضریب شکست روشهای دیگر همگی تک رقمی است ( به علت اختلاف نظرهای فراوان در احتمال دقیق, رقمی ذکر نشد اما تقریبا همه دکترها به تک رقمی بودن احتمالها اتفاق نظر دارند ) در حالیکه در بهترین حالت ممکن ضریب شکست روش منقطع 30-35% است!
حتی اگر مرد در تمام مدت آمیزش تمرکزش بر این باشد که به موقع آلت تناسلی خودش را از واژن خارج کند باز هم احتمال بارداری بسیار زیاد است. این روش بیشتر توسط افرادی استفاده میشود که یا به علت زندگی در روستاها و ... امکان استفاده از روشهای دیگر را نداشته باشند و یا به علت عدم آگاهی از احتمال بالای بارداری ناخواسته این روش را انتخاب میکنند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام.باتشکراز وبلاگ خوبتون. میخواستم بپرسم که آیا با وجود خوردن قرص ال دی امکان بارداری وجود داره یعنی دیگه ریخته شدن شدن منی در واژن باعث بارداری نمیشه واینکه ازچند روز قبل از ازدواج باید شروع به استفاده از قرص کرد؟
اگه یکی دو هفته قاعده گی به تاخیر افتاد وخود آدم هم مشکوک به باردار شدن باشه آیا راهی برای جلوگیری هست؟

پاسخ
سلام
همه روشهای جلوگیری از بارداری یک ضریب شکست دارند هرچند بسیار کوچک. ولی اگر از قرصهای ضدبارداری به درستی استفاده شود تقریبا احتمال بارداری صفر است. (دقت کنید گفته شد تقریبا!)
چنانچه به بارداری مشکوک هستید نباید از این قرصها و دیگر داروهای جلوگیری از بارداری استفاده کنید زیرا این داروها دیگر برای جلوگیری از بارداری موثر نیستند و فقط میتوانند باعث ایجاد مشکل شوند. اگر به بارداری مشکوک بودید حتما به متخصص مراجعه کرده و نظر او را راجع به این مسئله بپرسید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام.من تازه ازدواج کردم,چند روز پیش که با همسرم نزدیکی داشتم, وقتی آلتش رو از بدنم خارج کرد,آب منی اون روی آلتم درست روی دهانه واژنم ریخت, من سریع با دستمال پاک کردم.1.ایا امکان بارداری وجود داره؟2.مایعی که قبل از منی از آلت مردان خارج میشه, اگر داخل واژن ریخته بشه,باعث باروری میشه؟ با تشکر از شما.

پاسخ
سلام
ورود منی به داخل واژن را با روشهای مختلف جلوگیری از بارداری با یک ضریب شکست کنترل میکنند یعنی مثلا حتی اگر از کاندوم استفاده کنید باز یک ضریب شکست بسیار کوچکی وجود دارد. چه برسد به این روش جلوگیری که در لحظه ارضا شدن مرد آلتش را از واژن خارج کند. در واقع این روش بسیار خطرناک است و احتمال باردار شدن در این روش بسیار بیشتر از دیگر روشها است. چون ممکن است مقداری اسپرم قبل از خارج شدن آلت به داخل واژن راه پیدا کنند. پس جواب سوال اول شما مثبت است. و سوال دوم شما:
این مایع که مذی نام دارد قابلیت باردار نمودن را ندارد اما باز هم چون احتمال دارد مقداری اسپرم با خود حمل کند توصیه میشود به هیچوجه ریسک نکنید.
در ضمن در چنین مواقعی که ناخواسته منی بر روی واژن و یا داخل آن ریخته میشود از روش جلوگیری از بارداری اورژانسی استفاده کنید. ( اگر در همین وبلاگ بگردید به طور کامل توضیح داده شده است )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام من چند ماهي است ازدواج كرده ام و ازكاندوم جهت جلوگيري استفاده ميكنم چند وقت پيش بدون اينكه كاندوم پاره شود از قسمت انتهايي كاندوم مقداري مرطوب شده كه احتمال زياد مني بوده قرص مصرف نكردم چگونه بفهمم حامله هستم؟روز قبلش قرص اچ دي خورده بودم ايا تاثيري داشته يا خير؟با تشكر

پاسخ
سلام
اگر کاندوم آسیبی ندیده باشد احتمال خارج شدن منی بسیار کم است و تقریبا صفر است. آیا شما مطمئن هستید که این رطوبت منی همسرتون بوده است؟ آیا پس از اینکه متوجه این رطوبت شدید باز به آمیزش ادامه دادید و یا خیر؟ البته مصرف قرص اچ دی روز قبل زیاد مفید نیست. اگر شما به ورود منی به داخل واژن شک داشتید باید از روش جلوگیری اورژانسی استفاده میکردید ( در همین وبلاگ توضیح داده شده است )
اما برای اطمینان:
اگر زمان پریودتون بیش از ده روز به تاخیر افتاد به دکتر مراجعه کنید. زیرا احتمال بارداری وجود دارد. ( البته ممکن است به علت استرس و ترس از بارداری نیز باشد ولی بهتر است به دکتر مراجعه کنید )
اگر از زمان نزدیکی شما 20 روز یا بیشتر گذشته است میتوانید از بی بی چک استفاده کنید تا مطمئن شوید. ( تست ادرار خانگی - از داروخانه ها تهیه کنید )
و در آخر اگر میخواهید کاملا مطمئن شوید باید آزمایش خون بدهید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد جان.
ممنونم از وب سایت پرمحتواتون.خدا قوت.
خواستم بدونم اگر رابطه جنسی از مقعد صورت بگیره و فرد آب منی خودش رو داخل مقعد دختر بریزه احتمال حاملگی وجود داره.در صورتیکه اصلا وارد واژن نشه
یه سوال دیگه:چقدر از منی بدون دخول ممکنه فرد رو باردار کنه؟مثلا آب منی ناخواته مقدار کمیش روی واژن بریزه.

پاسخ
سلام
خیر ورود منی به مقعد بارداری بوجود نمی آورد. هرچند به دلیل قدرت حرکت اسپرم و مکش واژن ممکن است با ریخته شدن منی بر روی واژن شخص باردار شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام.من عقد کرده هستم.3 روز پیش با همسرم نزدیکی داشتم, دیروز پریود شدم. سوال من اینه که: اگه منی وارد واژن شده باشه ونزدیک تاریخ پریودمون هم باشه, بازم پریود میشیم؟ یعنی امکان بارداری من هست؟ خیلی ممنونم از سایت مفیدتون.

پاسخ
سلام
بطور کلی خیر اما همیشه احتیاط کنید زیرا بدن انسان بسیار غیر قابل پیش بینی است!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میخواستم بدونم آیا درروش جلوگیری اورژانسی از بارداری بعد از خوردن آخرین قرص 4تایی ال دی باید به روال قبل قرص ها رو تا آخر دوره ادامه داد؟(چه اینکه قبل از شک به بارداری از قرص استفاده شده باشدو چه اینکه از قرص استفاده نشده باشد برای جلوگیری)
سوال دومم اینه که اگه از قرص ال دی استفاده شود آیا ریختن منی در واژن ایرادی داره یا باید مانع از ریختن آن به واژن شد

پاسخ
سلام
1) اگر قبل از شک از قرص استفاده میکردید بعد از روش اورژانسی نیز آن را ادامه دهید اما اگر استفاده نمیکردید میتوانید ادامه ندهید. در واقع ادامه دادن یا ندادن آن مانند دیگر اوقات است و تفاوتی ایجاد نمیکند.
2) قرصهای ضدبارداری نیز مانند دیگر روشها یک ضریب شکست دارند ( در حدود 1% تا 3% ) که این ضریب شکست احتمال بارداری ناخواسته را نشان میدهد. پس ترجیحا بهتر است منی داخل واژن ریخته نشود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد.
من با نامزدم هم آغوشی داشتم ما عمل سکس نداشتیم اما میشه بگین که احتمال داره پیش آب و اون هم خیلی کم باعث باداری بشه؟
این پیش اب به صورت بیرونی و فقط حالت تماسی بوده و خیلی هم کم بوده
امکان داره بارداری رخ بده؟

پاسخ
سلام
با شرایطی که فرمودید خیر احتما بارداری تقریبا صفر است.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام
من مدتی هست عقد کردم و با همسرم سکس کامل داریم. روش جلوگیری که استفاده می کنیم فقط کاندوم هست. 5 روز پیش با هم سکس داشتیم که بعدش متوجه شدم مقدار کمی از منی از داخل کاندوم بالا زده و به گردن آلت همسرم رسیده
با توجه به اینکه من در هفته چهارم سیکلم بودم (آخرین پریودم روز 13 تیر شروع شده بود) امکان بارداری وجود داره؟ و لازمه از روش اورژانسی مثل آی یو دی استفاده کنم؟ لازمه بگم که پریود من دو سه روزه که عقب افتاده و البته به خاطر شرایطم هر دو هفته یک بار یه سفر کوتاه دارم و آخریش هم همین یکی دو روز گذشته بوده

ازتون خواهش می کنم جوتب بدین چون خیلی استرس دارم

پاسخ
سلام
احتمال بارداری وجود دارد ولی ممکن است علت عقب افتادن پریود استرس ناشی از مشغله فکری درباره این موضوع باشد. هر زمانی که در بعد از آمیزش شک کردید باید از روش اورژانسی قرصی استفاده کنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام من مردی هستم سی و یک ساله و خانمم بیست و چهارساله که مدت 2 سال است ازدواج کرده ایم و تا حالا به روش طبیعی پیش گیری می کردیم و الان تصمیم گرفته ایم که بچه دار شویم ولی خانمم یک سال است که تیروئید پرکار دارد و دارد دارو مصرف می کند . حالا پیش دکتر تیروئید می رویم می گوید ربطی به بارداری ندارد و مشکلی ندارد ولی دکتر زنان زایمان می گوید مشکل دارد . می خواستم بپرسم برای بچه مشکلی ندارد چون در اینترنت می خواندم که ممکن است تیروئید پرکار روی بهره هوشی بچه اثر منفی بگذارد و یا ممکن است بچه لاغر بشود . اگر ممکن است توضیح واضح و کاملی برایم میل کنید . مرسی از وقتی که می گذارید

پاسخ
با سلام. تیروئید پر کار با دارو درمان می شود و تحت کنترل قرار می گیرد. پزشک متخصص غدد با توجه به باردار بودن خانم شما، داروی مناسبی که برای جنین بی ضرر باشد تجویز می کند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

شما می توانید سوالات خود را درباره مسایل و مشکلات جنسی در این وبلاگ مطرح کنید و بعد از 24 ساعت جواب آن را در همان وبلاگ دریافت کنید.

برای دریافت جدیدترین مقالات و آموزش های روز جنسی در گروه ما عضو شوید.برای عضویت اینجا کلیک کنید.

اگر شما در مورد مسایل جنسی مهارت دارید می توانید یکی از نویسندگان انجمن ما باشید و به سوالات دیگران پاسخ دهید.اگر مایل به همکاری هستید در بخش نظرات ما را مطلع کنید.


شما می توانید سوالات خود را درباره مسایل و مشکلات جنسی در این وبلاگ مطرح کنید و بعد از 24 ساعت جواب آن را در همان وبلاگ دریافت کنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام آقای خادم.می خواستم ببینم دختر با وجود بکارت باردار میشه یا نه؟

پاسخ
سلام
بله احتمال آن وجود دارد. بدلیل اینکه واژن اسپرم را جذب میکند و خود اسپرم نیز حرکت میکند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام من حدود 1 ماهی هست که عقد کردم و سکس کامل هم داشتم آخرین باری که سکس داشتم حدود 10 روز پیش بود که حدودا 4-5 دفعه اتفاق افتاد ولی هر بار از کاندوم استفاده کردیم و مطمئنم که آب منی داخل واژن نریخته ولی نمیدونم چرا باز استرس دارم آیا جلوگیری با کاندوم مطمئنه ؟؟؟
آیا پس از هر بار نزدیکی کاندوم تعویض بشه بازم احتمال بارداری وجود داره ؟؟

پاسخ
سلام
استفاده از کاندوم نیز همانند دیگر روشهای پیشگری با یک احتمال پیشگیری مینماید. یعنی یک ضریب شکست دارد. با اینکه این احتمال بسیار کم است که با استفاده صحیح از کاندوم باردار شد اما هنوز احتمال آن وجود دارد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام دکتر من چند ماهی میشه که عقد کردم وچون در دوران عقد هستیم با هم توافق کردیم که دخول نداشته باشیم در آخرین نزدیکی که داشتییم حس میکنم منی وارد واژنم شده البته دخول نبوده و مطمئن نیستم که منی وارد شده یا نه.اما میترسم که باردار شده باشم لطفا راهنمایی کنید که بدون پارگی پرده بارداری امکان پذیر هست؟از کجا بفهمم پرده پاره شده ؟راهی برای چک کردن بارداری و جلوگیری از آن هست؟

پاسخ
سلام
چون واژن قدرت جذب اسپرم را دارد حتی اگر بکارت پاره نشده باشد اما منی به داخل واژن نفوذ کرده باشد احتمال بارداری وجود دارد. اگر در 24 ساعت گذشته این اتفاق افتاده میتوانید از روش اورژانسی استفاده کنید اما اگر بیش از یکی دو هفته است میتوانید از تست بارداری توسط ادرار استفاده کنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام مبلاد جان.
من 25 سالمه و نامزد دارم. میخواستم بپرسم آیا ورود آلت تناسلی مرد به دهان زن قبل از انزال میتونه منجر به بارداری بشه؟ نمیدونم چرا از این موضوع انقدر میترسم ولی اطلاعاتم در این مورد خیلی کمه. نامزدم روشهای معاشقه رو خوب بلده و کاملاً میتونه منو ارضا کنه ولی احساس میکنم دوست داره من از طریق دهان ارضاش کنم! ولی ترس من از این موضوع بابت بارداری مانع انجام این کار میشه. اگه ممکنه راهنماییم کنین. از اطلاعات خوبی که تو سایت قرار میدین ممنونم.

پاسخ
سلام
خیر رابطه جنسی دهانی به هیچوجه باعث بارداری نمیشود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام و تشکر تز وبلاگ عالیتون میلاد جان.
من 2 ماهه عقد کردم.پرده از بین رفته.شوهرم شب که باهام نزدیکی کرد و منی از او خارج شد البته بدون کاندوم و روی دستمال ریخت صبحش باز بامن نزدیکی کرد.نگرانم از اینکه اسپرم از نزدیکی شب روی التش مانده باشد و چون نشسته بود صبح که باز نزدیکی کردیم باعث حاملگی شده باشه.آیا امکانش هست؟

پاسخ
سلام
بطور کلی اسپرم تا حدود یک ساعت در بیرون بدن فعال میماند و بعد از آن از بین میرود. در حالیکه همین اسپرم در داخل واژن تا 6-7 ساعت فعال میماند و اگر به لوله فالوپ برسد میتواند حتی تا 7 روز زنده بماند. پس احتمال بارداری وجود ندارد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام خسته نباشید.خواستم بدونم اگه منی توی دست ریخته بشه وبعددستهاروبااب وصابون بشوییم اگه دست به واژن برخوردکنه ایاامکان بارداری وجود داره؟وسوال دومم اینه که من هرزمان که قرص اهن مصرف میکنم ویادرطول روزازشیرولبنیات زیاداستفاده میکنم مدفوعم تیره ومایل به سیاه میشه ایامشکلی دارم؟ببخشیدکه سوال دومم مرتبط باسایت نبود.باتشکرازوبلاگ خیلی خیلی خوبتان

پاسخ
سلام
جواب سوال اول شما منفی است. یعنی اگر دستها بصورت کامل شسته شود دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت. اما جواب سوال شما را بنده نمیدانم. بهتر است از یک متخصص تغذیه سوال شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام علیکم
اگر ممکن است بفرمایید چرا منی در بعضی اقایان خیلی زیاد ودر بعضی خیلی کم است و اگر از 1 قاشق چای خوری کمتر باشد میتواند باردار کننده باشد یا حیر؟؟
ممنون و متشکرم

پاسخ
سلام
اصلی ترین دلیل آن غذاهایی است که مصرف میشود. برخی خوراک به تولید بیشتر اسپرم کمک میکنند. ( در وبلاگ آمده است چه خوراکی ) البته بارداری به میزان منی نیست. زیرا با وجود تنها یک اسپرم فعال بارداری رخ میدهد. یعنی حتی اگر منی کم باشد احتمال بارداری وجود دارد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام خدمت میلاد
مطالب مفیدی دارین یه سوال داشتم که اگه بدون اینکه دخول انجام بشه یا انزال منی مرد به درون آلت یه خانم امکان بارداری هست؟یعنی اگه فقط آلتها با هم تماس پیدا کنه بازم خطر بارداراری هست؟؟؟؟؟؟با تشکر

پاسخ
خیر, بدون اینکه منی داخل واژن ریخته شود امکان بارداری وجود ندارد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام خواستم بدونم آیا دخترانی که پرده شون پاره نشده اگر از پشت نزدیکی کنن احتمال باردار شدن در اونها وجود داره البته وقتی که پریود هستن ؟؟؟؟؟؟با تشکر

پاسخ
سلام
خیر. نزدیکی از پشت به هیچوجه باعث بارداری نمیشود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام.خسته نباشيد.
ميخواستم بدونم باوجود خوردن قرصٍٍٍٍ آياريختن مني در واژن باعث بارداري ميشه؟
واينكه از روز چندم قاعدگي تخمك گذاري به اوج خودش ميرسه وامكان بارداري بيشتره؟اگر به خاطر تاريخ انتخابي براي روز عروسي وتداخلش با عادت ماهيانه از قرص ال دي براي تغيير زمان قاعدگي استفاده كرد ضرري داره؟

پاسخ
سلام
روش جلوگیری از بارداری نیز مانند دیگر روشها دارای یک ضریب شکست است. یعنی با یک احتمال نسبتا قوی از بارداری جلوگیری میکند اما هنوز احتمال بارداری وجود دارد. پس بهتر است حداکثر احتیاط را داشته باشید.
سوال دوم شما:
شما باید 14 روز از فاصله دو قاعدگی خود کم کنید. مثلا اگر شما پریود تقریبا منظم 28 روزه دارید پس روز 14 قاعدگی بیشترین تخمکگذاری را دارید البته دو سه روز از هر طرف روز 14 ام نیز اینگونه است یعنی یک بازه زمانی مشخص میشود و نه یک روز. در این بازه موقعی که دمای بدنتان نیم درجه بالا رفت بدون اینکه دلیلی وجود داشته باشد آن روز بیشترین تخمک گذاری را دارید.
یک راه ساده آن استفاده از یک ترمومتر است و اندازه گیری درجه بدن هر روز پس از بیداری است. این اندازه گیریها را در جایی یادداشت کنید. بدین ترتیب به راحتی میتوانید تغییر درجه بدنتان را پیدا کنید.
البته به زوجهایی که در انتظار بارداری هستند توصیه میشود در این بازه یکروز درمیان نزدیکی داشته باشند.
سوال سوم شما:
خیر ضرری ندارد و اینکار زیاد انجام میشود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
 سلام خدمت میلاد خادم.
می خواستم بدونم چند درصد از روش منقطع استفاده می کنند؟خیلی هستن؟
چطور میشه با احتیاط عمل کرد که با این روش خطری نداشته باشه برای حاملگی؟

پاسخ
 سلام
متاسفانه به علت بی سوادی و عدم آگاهی مردم در مورد روشهای جایگزین بهتر, این روش بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. اما باید بگم این روش خطرناکترین روش جلوگیری است! ضریب شکست این روش از همه روشهای دیگر بالاتر است و درصد بالایی از بارداری های ناخواسته به دلیل استفاده از همین روش است. ضریب شکست روشهای دیگر همگی تک رقمی است ( به علت اختلاف نظرهای فراوان در احتمال دقیق, رقمی ذکر نشد اما تقریبا همه دکترها به تک رقمی بودن احتمالها اتفاق نظر دارند ) در حالیکه در بهترین حالت ممکن ضریب شکست روش منقطع 30-35% است!
حتی اگر مرد در تمام مدت آمیزش تمرکزش بر این باشد که به موقع آلت تناسلی خودش را از واژن خارج کند باز هم احتمال بارداری بسیار زیاد است. این روش بیشتر توسط افرادی استفاده میشود که یا به علت زندگی در روستاها و ... امکان استفاده از روشهای دیگر را نداشته باشند و یا به علت عدم آگاهی از احتمال بالای بارداری ناخواسته این روش را انتخاب میکنند.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام.باتشکراز وبلاگ خوبتون. میخواستم بپرسم که آیا با وجود خوردن قرص ال دی امکان بارداری وجود داره یعنی دیگه ریخته شدن شدن منی در واژن باعث بارداری نمیشه واینکه ازچند روز قبل از ازدواج باید شروع به استفاده از قرص کرد؟
اگه یکی دو هفته قاعده گی به تاخیر افتاد وخود آدم هم مشکوک به باردار شدن باشه آیا راهی برای جلوگیری هست؟

پاسخ
سلام
همه روشهای جلوگیری از بارداری یک ضریب شکست دارند هرچند بسیار کوچک. ولی اگر از قرصهای ضدبارداری به درستی استفاده شود تقریبا احتمال بارداری صفر است. (دقت کنید گفته شد تقریبا!)
چنانچه به بارداری مشکوک هستید نباید از این قرصها و دیگر داروهای جلوگیری از بارداری استفاده کنید زیرا این داروها دیگر برای جلوگیری از بارداری موثر نیستند و فقط میتوانند باعث ایجاد مشکل شوند. اگر به بارداری مشکوک بودید حتما به متخصص مراجعه کرده و نظر او را راجع به این مسئله بپرسید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام.من تازه ازدواج کردم,چند روز پیش که با همسرم نزدیکی داشتم, وقتی آلتش رو از بدنم خارج کرد,آب منی اون روی آلتم درست روی دهانه واژنم ریخت, من سریع با دستمال پاک کردم.1.ایا امکان بارداری وجود داره؟2.مایعی که قبل از منی از آلت مردان خارج میشه, اگر داخل واژن ریخته بشه,باعث باروری میشه؟ با تشکر از شما.

پاسخ
سلام
ورود منی به داخل واژن را با روشهای مختلف جلوگیری از بارداری با یک ضریب شکست کنترل میکنند یعنی مثلا حتی اگر از کاندوم استفاده کنید باز یک ضریب شکست بسیار کوچکی وجود دارد. چه برسد به این روش جلوگیری که در لحظه ارضا شدن مرد آلتش را از واژن خارج کند. در واقع این روش بسیار خطرناک است و احتمال باردار شدن در این روش بسیار بیشتر از دیگر روشها است. چون ممکن است مقداری اسپرم قبل از خارج شدن آلت به داخل واژن راه پیدا کنند. پس جواب سوال اول شما مثبت است. و سوال دوم شما:
این مایع که مذی نام دارد قابلیت باردار نمودن را ندارد اما باز هم چون احتمال دارد مقداری اسپرم با خود حمل کند توصیه میشود به هیچوجه ریسک نکنید.
در ضمن در چنین مواقعی که ناخواسته منی بر روی واژن و یا داخل آن ریخته میشود از روش جلوگیری از بارداری اورژانسی استفاده کنید. ( اگر در همین وبلاگ بگردید به طور کامل توضیح داده شده است )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
با سلام من چند ماهي است ازدواج كرده ام و ازكاندوم جهت جلوگيري استفاده ميكنم چند وقت پيش بدون اينكه كاندوم پاره شود از قسمت انتهايي كاندوم مقداري مرطوب شده كه احتمال زياد مني بوده قرص مصرف نكردم چگونه بفهمم حامله هستم؟روز قبلش قرص اچ دي خورده بودم ايا تاثيري داشته يا خير؟با تشكر

پاسخ
سلام
اگر کاندوم آسیبی ندیده باشد احتمال خارج شدن منی بسیار کم است و تقریبا صفر است. آیا شما مطمئن هستید که این رطوبت منی همسرتون بوده است؟ آیا پس از اینکه متوجه این رطوبت شدید باز به آمیزش ادامه دادید و یا خیر؟ البته مصرف قرص اچ دی روز قبل زیاد مفید نیست. اگر شما به ورود منی به داخل واژن شک داشتید باید از روش جلوگیری اورژانسی استفاده میکردید ( در همین وبلاگ توضیح داده شده است )
اما برای اطمینان:
اگر زمان پریودتون بیش از ده روز به تاخیر افتاد به دکتر مراجعه کنید. زیرا احتمال بارداری وجود دارد. ( البته ممکن است به علت استرس و ترس از بارداری نیز باشد ولی بهتر است به دکتر مراجعه کنید )
اگر از زمان نزدیکی شما 20 روز یا بیشتر گذشته است میتوانید از بی بی چک استفاده کنید تا مطمئن شوید. ( تست ادرار خانگی - از داروخانه ها تهیه کنید )
و در آخر اگر میخواهید کاملا مطمئن شوید باید آزمایش خون بدهید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد جان.
ممنونم از وب سایت پرمحتواتون.خدا قوت.
خواستم بدونم اگر رابطه جنسی از مقعد صورت بگیره و فرد آب منی خودش رو داخل مقعد دختر بریزه احتمال حاملگی وجود داره.در صورتیکه اصلا وارد واژن نشه
یه سوال دیگه:چقدر از منی بدون دخول ممکنه فرد رو باردار کنه؟مثلا آب منی ناخواته مقدار کمیش روی واژن بریزه.

پاسخ
سلام
خیر ورود منی به مقعد بارداری بوجود نمی آورد. هرچند به دلیل قدرت حرکت اسپرم و مکش واژن ممکن است با ریخته شدن منی بر روی واژن شخص باردار شود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام.من عقد کرده هستم.3 روز پیش با همسرم نزدیکی داشتم, دیروز پریود شدم. سوال من اینه که: اگه منی وارد واژن شده باشه ونزدیک تاریخ پریودمون هم باشه, بازم پریود میشیم؟ یعنی امکان بارداری من هست؟ خیلی ممنونم از سایت مفیدتون.

پاسخ
سلام
بطور کلی خیر اما همیشه احتیاط کنید زیرا بدن انسان بسیار غیر قابل پیش بینی است!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میخواستم بدونم آیا درروش جلوگیری اورژانسی از بارداری بعد از خوردن آخرین قرص 4تایی ال دی باید به روال قبل قرص ها رو تا آخر دوره ادامه داد؟(چه اینکه قبل از شک به بارداری از قرص استفاده شده باشدو چه اینکه از قرص استفاده نشده باشد برای جلوگیری)
سوال دومم اینه که اگه از قرص ال دی استفاده شود آیا ریختن منی در واژن ایرادی داره یا باید مانع از ریختن آن به واژن شد

پاسخ
سلام
1) اگر قبل از شک از قرص استفاده میکردید بعد از روش اورژانسی نیز آن را ادامه دهید اما اگر استفاده نمیکردید میتوانید ادامه ندهید. در واقع ادامه دادن یا ندادن آن مانند دیگر اوقات است و تفاوتی ایجاد نمیکند.
2) قرصهای ضدبارداری نیز مانند دیگر روشها یک ضریب شکست دارند ( در حدود 1% تا 3% ) که این ضریب شکست احتمال بارداری ناخواسته را نشان میدهد. پس ترجیحا بهتر است منی داخل واژن ریخته نشود.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام میلاد.
من با نامزدم هم آغوشی داشتم ما عمل سکس نداشتیم اما میشه بگین که احتمال داره پیش آب و اون هم خیلی کم باعث باداری بشه؟
این پیش اب به صورت بیرونی و فقط حالت تماسی بوده و خیلی هم کم بوده
امکان داره بارداری رخ بده؟

پاسخ
سلام
با شرایطی که فرمودید خیر احتما بارداری تقریبا صفر است.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام
من مدتی هست عقد کردم و با همسرم سکس کامل داریم. روش جلوگیری که استفاده می کنیم فقط کاندوم هست. 5 روز پیش با هم سکس داشتیم که بعدش متوجه شدم مقدار کمی از منی از داخل کاندوم بالا زده و به گردن آلت همسرم رسیده
با توجه به اینکه من در هفته چهارم سیکلم بودم (آخرین پریودم روز 13 تیر شروع شده بود) امکان بارداری وجود داره؟ و لازمه از روش اورژانسی مثل آی یو دی استفاده کنم؟ لازمه بگم که پریود من دو سه روزه که عقب افتاده و البته به خاطر شرایطم هر دو هفته یک بار یه سفر کوتاه دارم و آخریش هم همین یکی دو روز گذشته بوده

ازتون خواهش می کنم جوتب بدین چون خیلی استرس دارم

پاسخ
سلام
احتمال بارداری وجود دارد ولی ممکن است علت عقب افتادن پریود استرس ناشی از مشغله فکری درباره این موضوع باشد. هر زمانی که در بعد از آمیزش شک کردید باید از روش اورژانسی قرصی استفاده کنید.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نظر
سلام من مردی هستم سی و یک ساله و خانمم بیست و چهارساله که مدت 2 سال است ازدواج کرده ایم و تا حالا به روش طبیعی پیش گیری می کردیم و الان تصمیم گرفته ایم که بچه دار شویم ولی خانمم یک سال است که تیروئید پرکار دارد و دارد دارو مصرف می کند . حالا پیش دکتر تیروئید می رویم می گوید ربطی به بارداری ندارد و مشکلی ندارد ولی دکتر زنان زایمان می گوید مشکل دارد . می خواستم بپرسم برای بچه مشکلی ندارد چون در اینترنت می خواندم که ممکن است تیروئید پرکار روی بهره هوشی بچه اثر منفی بگذارد و یا ممکن است بچه لاغر بشود . اگر ممکن است توضیح واضح و کاملی برایم میل کنید . مرسی از وقتی که می گذارید

پاسخ
با سلام. تیروئید پر کار با دارو درمان می شود و تحت کنترل قرار می گیرد. پزشک متخصص غدد با توجه به باردار بودن خانم شما، داروی مناسبی که برای جنین بی ضرر باشد تجویز می کند.



آرشیو مطالب
امکانات وب